Europa

Sinds kort kunnen wij ook prachtige accommodaties aanbieden in Europa. Momenteel bieden wij alleen nog enkele appartementen aan in Ferragudo, Portugal plus een villa in San Pedro del Pinatar, Spanje.

Ferragudo, een charmant vissersdorpje in de Portugese Algarve, is een verborgen juweeltje dat bekend staat om zijn schilderachtige landschap en traditionele charme. Het ligt aan de rivier de Arade en heeft geplaveide straatjes, witgekalkte gebouwen en een schilderachtig centraal plein. Bezoekers kunnen de smalle steegjes verkennen, ontspannen op de prachtige stranden, verse vis proeven in de plaatselijke restaurants en genieten van de rustige sfeer. Ferragudo biedt een rustige en authentieke Portugese ervaring ver weg van de drukte van grotere toeristische bestemmingen.

De rustige badplaats San Pedro del Pinatar staat bekend om zijn prachtige ligging aan een lagune met daarbij een natuurpark met zoutmeren en therapeutische modderbaden. Er is volop leven in deze plaats en er zijn diverse mooie stranden om te kunnen ontspannen. Daarnaast liggen grotere steden zoals Murcia en Cartagena op korte afstand met de auto om erop uit te trekken. Ook zijn er meerdere golfbanen in de omgeving.

Wilt u eventueel toch een appartement of villa op de Nederlandse antillen, dan hebben wij ook prachtige villa’s en appartementen in Curacao, bijvoorbeeld ook appartementen en villa’s op het Boca Gentil Resort of op het Blue Bay Resort. Ook hebben wij nog verschillende accommodaties op Aruba en Bonaire. Mocht u ergens assistentie mee wensen, neem dan gerust contact met ons op! Wij zijn zeer bekend met het villa en appartementen aanbod op Curaçao, Bonaire en Aruba en we helpen u graag met het zoeken naar een geschikte accommodatie in de door u gewenste periode.

Curacao-Exclusief is een handelsnaam van Juffermans Vakantieverhuur B.V., ingeschreven bij K.v.K. te 's-Gravenhage: 51934701, BTW-nr: NL850231954B02 en K.v.K. te Curacao: 128871, Cribnr: 102.351.030