Blue Bay/Blauw Baai

Wilt u heerlijk genieten van een unieke plek op Curacao, het Blue Bay resort? Hier komt u tot rust met de heldere Carabische zee heel dichtbij. Op het strand bij Blauw Baai kunt u heerlijk ontspannen tussen de palmbomen. Daarnaast biedt het Blue Bay resort de mogelijkheid om te golfen. Er is een uitdagende en aantrekkelijke baan met 18 holes. Ook zijn er een diverse restaurants, duikschool en andere watersport activiteiten te vinden. Op het Blue Bay resort bieden wij meerdere luxe appartementen en villa’s aan.

Kunt u geen keuze maken uit de villa’s en appartementen op het Blue Bay Resort, dan hebben wij ook prachtige villa’s, appartementen en penthouses in Jan Thiel/ Vista Royal, Jan Sofat, Brakkeput, Mambo Beach, Pietermaai en Coral Estate in ons aanbod, klik hier om deze villa’s, appartementen en penthouses te bekijken. Mocht u ergens assistentie mee wensen, neem dan gerust contact met ons op! Wij zijn zeer bekend met het villa en appartementen aanbod op Curaçao en we helpen u graag met het zoeken naar een geschikte accommodatie in de door u gewenste periode.

Blue Bay resort/Blauw Baai

Het Blue Bay resort heeft zijn naam te danken aan de naam van de grond waar op het ligt. Vóór 1700 was dit in bezit van Anno Blaauw die het stuk grond Blaauwbaai noemde. Meneer Blaauw verbouwde limoenen, sinaasappels en de blauwe kleurstof Indigo. Het resort kent een rijke historie.
In de Tweede Wereldoorlog werd het gebruikt door de Amerikanen die vanuit hier aanvallen op zee deden. In 1990 werd de plantage overgenomen door de familie Jacobs die de basis en infrastructuur van het resort aanlegde. Ontwikkelaar Steve Raspoort heeft het daarna stukje bij beetje verder verbouwd naar een bloeiend resort met golfbaan.

Faciliteiten Blue Bay resort

Het Blue Bay resort beschikt over villa’s en appartementen en daarnaast ook een golfbaan. Het is een resort om heerlijk te genieten. De villa’s hebben een privé zwembad. Bij de appartementen is er een gedeeld zwembad om even lekker af te koelen. Op het Blue Bay resort is elke accommodatie weer anders. Let er altijd goed op met hoeveel personen u kunt verblijven, dit verschilt per villa en appartement.
Het resort heeft een privé strand met een restaurant en beachbar en ook bij Landhuis Blauw treft u een heerlijk restaurant. Ook zijn er mogelijkheden om te leren duiken bij Blue Bay Dive.

Ligging

Het Blue Bay resort is een luxe resort met 24/7 beveiliging. Het resort is gelegen aan een privé strand, Blauw Baai. Vanuit de appartementen en villa’s heeft u prachtig zicht op de Caribische zee. Het Blue Bay resort is gelegen op een rustige locatie. Wanneer u meer drukte wilt opzoeken kunt u naar Willemstad, Mambo Beach of Jan Thiel.

Vragen over het Blue Bay resort

Wanneer u nog vragen heeft over het resort of een van de accommodaties kunt u natuurlijk contact met ons opnemen per mail of telefoon.
Wij beantwoorden graag uw antwoorden en geven u graag extra advies.

Curacao-Exclusief is een handelsnaam van Juffermans Vakantieverhuur B.V., ingeschreven bij K.v.K. te 's-Gravenhage: 51934701, BTW-nr: NL850231954B02 en K.v.K. te Curacao: 128871, Cribnr: 102.351.030