Blue Bay/Blauw Baai

Op zoek naar een unieke plek om te ontspannen op Curaçao? Ontdek Blue Bay Resort, waar u geniet van de Caribische zee, het Blue Bay strand en de 18-holes golfbaan. Met diverse restaurants, een duikschool en watersportactiviteiten is er genoeg te beleven. Wij bieden luxe appartementen en villa’s.

Mocht u er niet helemaal uit komen, dan staan wij voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. 

 

De Historie van Blue Bay Resort, Curaçao

Het betoverende Blue Bay Resort op Curaçao dankt zijn naam aan de oorspronkelijke eigenaar van het land, Anno Blaauw, die het stuk grond voor 1700 “Blaauwbaai” noemde. Hier verbouwde meneer Blaauw limoenen, sinaasappels en de kostbare blauwe kleurstof, Indigo. Dit resort heeft een boeiende geschiedenis.

Tijdens de Tweede Wereldoorlog gebruikten Amerikaanse troepen het als uitvalsbasis voor maritieme operaties. In 1990 nam de familie Jacobs de plantage over en legde de basis en infrastructuur van het huidige resort aan. Ontwikkelaar Steve Raspoort heeft het vervolgens geleidelijk omgetoverd tot een bloeiend resort met een golfbaan.

Ontspan in het Blue Bay Resort op Curaçao

Het Blue Bay Resort op Curaçao biedt een verscheidenheid aan villa’s en appartementen, evenals een golfbaan. Het is de perfecte plek om te genieten. Onze villa’s beschikken over privézwembaden, terwijl onze appartementen toegang bieden tot gedeelde zwembaden om even lekker af te koelen. Elke accommodatie in het Blue Bay Resort op Curaçao heeft zijn eigen karakteristieken en capaciteit, dus let goed op de accommodatie die bij uw groepsgrootte past.

De appartementen zijn voorzien van 2 of 3 slaapkamers waardoor deze perfect zijn voor kleinere groepen. De appartementen liggen ook op de begane grond waardoor deze goed bereikbaar zijn voor mindervaliden. De villa’s in ons assortiment zijn geschikt voor grotere groepen met respectievelijk 5 en 7 slaapkamers. Beide villa’s zijn voorzien een BBQ waardoor u heerlijke avonden kunt doorbrengen met uw vrienden en/of familie, met heerlijk eten en een prachtig uitzicht vanaf het terras van de villa’s.

De appartementen en villa’s zijn op enkele minuten loopafstand van het strand van het Blue Bay Resort op Curaçao gelegen. Op het strand vindt u het Beach Restaurant Brass Boer, Beach Bar Blend, een plek voor alle watersporten, meerdere ligbedden en parasols en er is een Beachvolleybal veld en een speeltuin voor de kinderen. Kortom het Blue Bay Resort op Curaçao is van alle gemakken voorzien. 

Gunstige Locatie van het Blue Bay Resort

Blue Bay Resort, een luxe resort met 24/7 beveiliging, ligt aan het Blauw Baai-strand. Vanuit de appartementen en villa’s heeft u een adembenemend uitzicht op de Caribische Zee. Het resort bevindt zich op een rustige locatie op Curaçao, maar als u meer levendigheid zoekt, zijn Willemstad, Mambo Beach of Jan Thiel gemakkelijk bereikbaar. Ook is het Blue Bay Resort goed aan te rijden vanaf de luchthaven van Curaçao. 

Heeft u Vragen over het Blue Bay Resort?

Heeft u nog vragen over het resort of onze villa’s en appartementen? Neem gerust contact met ons op via e-mail of telefoon. We staan klaar om uw vragen te beantwoorden en u van advies te voorzien. Kunt u niet kiezen tussen Blue Bay Resort en andere gebieden zoals Jan Thiel/Vista Royal, Jan Sofat, Brakkeput, Mambo Beach, Pietermaai en Coral Estate? Bekijk ons complete aanbod van villa’s, appartementen en penthouses. Bij vragen helpen we u graag bij het vinden van de perfecte accommodatie.

Curacao-Exclusief is een handelsnaam van Juffermans Vakantieverhuur B.V., ingeschreven bij K.v.K. te 's-Gravenhage: 51934701, BTW-nr: NL850231954B02 en K.v.K. te Curacao: 128871, Cribnr: 102.351.030