Verhuur uw vakantiehuis

​Bent u in het gelukkige bezit van een luxe en goed ingerichte vakantiewoning op Curacao, Bonaire of Aruba?

Curacao Exclusief is gespecialiseerd in het topsegment. Om ons bestand te optimaliseren zijn wij op zoek naar luxe vakantiewoningen.

Wij verhuren graag uw vakantiehuis of appartement en nemen als verhuurorganisatie alles voor u uit handen.

Hoe gaat het in zijn werk?

Wanneer u geïnteresseerd bent in verhuur via Curacao Exclusief maken wij een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ook willen wij uiteraard uw villa bezichtigen.
Wanneer u besluit om uw huis bij ons voor verhuur aan te bieden en uw huis past binnen ons aanbod, zullen wij uw huis op onze website plaatsen. Optioneel kunnen wij uw huis ook bij diverse samenwerkende partners onderbrengen (touroperators & reisagenten etc).
Het enige wat we van u vragen is om uw bezettingskalender altijd up-to-date te houden, zodat we weten wanneer uw vakantiewoning beschikbaar is.
Curacao Exclusief verzorgt alle marketing voor uw huis. Wanneer er een boeking binnen komt ontvangt u hiervan een bevestiging.
Curacao Exclusief verzorgd het volledige boekingsproces, de financiële afwikkeling en communicatie met uw woningbeheerder en de klant.
Wanneer u nog geen beheerder heeft, kunnen wij uiteraard zeer betrouwbare partners adviseren.

Wanneer u meer wilt weten over het verhuren van uw vakantiewoning, bel of mail ons voor een vrijblijvend gesprek.

info@curacao-exclusief.nl of tel. 085-487.75.00

Curacao-Exclusief is een handelsnaam van Juffermans Vakantieverhuur B.V., ingeschreven bij K.v.K. te 's-Gravenhage: 51934701, BTW-nr: NL850231954B02 en K.v.K. te Curacao: 128871, Cribnr: 102.351.030