Villa of appartement kopen op Curacao?

Curaçao Exclusief is gespecialiseerd in de verkoop van villa’s en appartementen op Boca Gentil.

Volop genieten van een prachtig huis op een veelzijdig eiland? Bekijk dan de mogelijkheden eens om een schitterende villa te kopen op Curaçao. Bij Curaçao Exclusief zijn we gespecialiseerd in de verkoop van appartementen en villa’s. Vertel ons uw wensen, deze staan bij ons centraal. Curaçao Exclusief kent de onroerend goed markt al vele jaren en kan u uitstekend van dienst zijn. Wilt u voorzien worden van advies? Wij helpen u graag.

Het eiland Curaçao

Curaçao is een groot eiland dat bestaat uit verschillende wijken. Vooral de omgeving Jan Thiel is de laatste jaren erg in opmars met de trendy beachclubs die veelal op loopafstand zijn. Hier vindt u alle gezelligheid met diverse beachclubs en restaurants.  Ook zijn er watersportmogelijkheden, duikscholen, leuke winkels en terrasjes, een moderne sportschool en er is een supermarkt.  Alles wat u nodig heeft om een geslaagde vakantie te hebben is doorgaans op loopafstand te vinden.

Welke wijk kiest u?

Voordat u overgaat tot het kopen van een villa of appartement is het handig te weten welke wijken er precies zijn. We zetten daarom een aantal bekende wijken voor u op een rijtje:

  • Jan Thiel. Het is misschien wel een van de bekendste gebieden dankzij de prachtige ligging aan de Caribische zee en het Spaanse Water. U vindt hier vele voorzieningen zoals het openbare Caracasbaai strand, beachclub Papagayo en Zanzibar, restaurants en supermarkt. De afgelopen jaren is dit een gewild gebied om een huis te kopen op Curaçao. Watersport liefhebbers zitten hier goed. Er zijn vele aanlegsteigers voor boten en er is de mogelijkheid om vaartuigen te huren. In ongeveer 20 minuten bent u in Willemstad.
  • Jan Sofat. Dit besloten resort is rustig gelegen aan het Spaanse Water en beschikt over 24 uur bewaking. Vrijwel iedere villa biedt een prachtig uitzicht op de Caribische zee, de Tafelberg of heuvels. De kavels hier zijn over het algemeen groter dan 1000m2. In sommige gevallen biedt het de mogelijkheid voor een privé strand. Er is een jachthaven en speeltuin. Ook vindt u hier diverse winkels en restaurants.
  • Pietermaai. Deze hippe wijk ligt direct aan zee in Willemstad. Er zijn hier woningen, hotels, banken en diverse kantoren te vinden. Het is een mix van oude en nieuwe gebouwen. Het is de ideale plek om te wonen, ontspannen en winkelen. Diverse speciaalzaken en beautycentra hebben hier de deuren geopend.
  • Vista Royal. Dit gebied ligt in Jan Thiel. Het is een veelzijdig gebied waar wonen en recreatie hand in hand gaan. De wijk onderscheidt zich door de perfecte infrastructuur. De populaire Jan Thiel Baai is ook vlakbij. Hier is ook les te krijgen wakebaording en windsurfing.

Neem contact op met Curaçao Exclusief

Voor de mooiste accommodaties van Curaçao bent u bij ons aan het goede adres. Wij hebben vaak ook villa’s in de stille verkoop of zoeken wij in opdracht naar een geschikt huis of lokatie.   Neem contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden met u. Naast villa’s hebben wij ook diverse appartementen te koop. Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze werkwijze? Bel of mail ons gerust.

Curacao-Exclusief is een handelsnaam van Juffermans Vakantieverhuur B.V., ingeschreven bij K.v.K. te 's-Gravenhage: 51934701, BTW-nr: NL850231954B02 en K.v.K. te Curacao: 128871, Cribnr: 102.351.030