Accommodaties Curaçao

Wilt u op vakantie naar het prachtige Curaçao of hier een paar heerlijke dagen vertoeven? Een hele goede keuze! Maar daar hoort natuurlijk wel een fantastische accommodatie bij voor het complete vakantiegevoel. De perfecte villa op Curaçao voor uw verblijf vindt u bij Curaçao Exclusief. Wij verhuren luxe villa’s met privézwembad, appartementen op adembenemende locaties en andere soorten verblijfplaatsen met zeezicht. Bij Curaçao Exclusief weet u wat u krijgt en u zult niet voor financiële verrassingen komen te staan tijdens uw verblijf. Wilt u ontspannen op vakantie en genieten in een mooie vakantievilla op Curaçao? Bekijk dan gerust het zeer ruime aanbod villa’s op Curaçao; te huren bij Curaçao Exclusief.

Vakantiehuis op Curaçao

Curaçao kent een prachtige omgeving, qua natuur, maar ook qua vertier dankzij diverse beachclubs, restaurants en winkeltjes. Gelukkig kennen wij van Curaçao Exclusief ook de meest prachtige vakantiehuizen. Elk vakantiehuis op Curaçao dat aangesloten is bij Curaçao Exclusief is een plaatje op zich, maar ze zijn ook nog eens op toplocaties gelegen. De accommodaties hebben veelal een fantastisch zeezicht. U kunt een villa huren op Curaçao in o.a. zeer exclusieve villawijken zoals Boca Gentil naast Jan Thiel Beach, het Spaanse water, Mambo Beach en Vista Royal.

Wij maken het u graag makkelijk om een vakantiehuis op Curaçao te huren. Of u nu een villa op Curaçao wilt huren, een vakantiehuis wilt huren op Curaçao of een appartement wilt huren op Curaçao; met ons brede aanbod aan accommodaties vindt u vast iets moois op Curaçao dat u volledig aanspreekt. Zo niet? Laat het ons weten, dan helpen we u graag zoeken zodat ook u op Curaçao een huis kunt huren dat aan uw wensen voldoet!

Appartement huren Curaçao

Naast overweldigende villa’s kunt u bij ons ook een appartementen huren op Curaçao. Onze appartementen zijn niet per definitie geschikt voor minder personen. In sommige appartementen kunt u met evenveel mensen terecht als in diverse villa’s. De appartementen hebben vaak 2 badkamers en bestaan veelal uit één verdieping in tegenstelling tot een villa.

Bij elk appartement dat u op Curaçao kunt huren, staat o.a. op de website aangegeven of u kunt genieten van een schitterend zeezicht, hoeveel slaapkamers er zijn, of het zwembad privé of gedeeld is, wat er in de keuken zit en veel meer andere details. U weet dus precies waar u aan toe bent. Curaçao Exclusief staat dan ook garant voor luxe, optimale rust, privacy en veiligheid.

Autohuur

Een villa of appartement op Curaçao huren geeft u veel vrijheid op vakantie. U heeft uw eigen paleisje en dit is dé plek waar u uw vakantie viert zoals u dat wilt! Niemand die u tegenhoudt. Maar mobiliteit op het eiland is ook wel zo prettig. Daarom kunt u bij het boeken aangeven of u ook direct bij ons een huurauto wilt huren. Hierin zijn diverse opties mogelijk.

Boek direct uw accommodatie

Kijk vandaag nog tussen ons aanbod en laat uw vakantie alvast beginnen. De zeer royale villa's beschikken over max. 6 slaapkamers en 5 badkamers (tot 12 personen) en een privézwembad. De appartementen bevatten max. 3 slaapkamers en 2 badkamers (tot 6 personen) en delen het zwembad met anderen.

Curacao-Exclusief is een handelsnaam van Juffermans Vakantieverhuur B.V., ingeschreven bij K.v.K. te 's-Gravenhage: 51934701, BTW-nr: NL850231954B02 en K.v.K. te Curacao: 128871, Cribnr: 102.351.030