Coral Estate

Coral Estate is een uniek resort met schitterende villa’s en is gelegen op een prachtig stukje historisch Curaçao. Het ligt midden in een natuurlijke omgeving, afgeschermd door de Caribische Zee in het zuidwesten en de saliña (binnenmeer) in het noordoosten. Deze Saliña was vroeger onderdeel van de zoutpannen, waar op dit moment flamingo’s leven en hier hun voedsel vinden.

Het Coral Estate Resort ligt vlak bij het plaatsje St. Willibrordus, met als oriëntatiepunt de grote kerk, in een prachtige rustieke omgeving. Het resort is ongeveer 350 hectare groot, waarvan slechts 30 %  bebouwd is en het heeft een uitgestrekte kustlijn van maar liefst 3 kilometer. De uitgestrektheid van Coral Estate biedt veel groen en royale kavels. Het natuurlijke niveauverschil zorgt er voor dat men vanaf nagenoeg alle villa's vrij zicht heeft op de Caribische Zee.

De omgeving

Coral Estate ligt op slechts 20 minuten rijden van vliegveld Hato, golfbaan Blue Bay en supermarkten, en maar 30 minuten van zowel Willemstad als Westpunt. Door de natuurlijke grenzen heeft het resort een veilige ligging, en door slechts één toegangsweg wordt dit nog eens versterkt. Bovendien is er 24-uurs controle en bewaking.

Coral Estate is de ideale uitvalsbasis om alle mooie plekken van het eiland te ontdekken. Natuurlijke stranden en baaien zoals Porto Marie, Cas Abao, Daaibooi, Grote Knip en Kleine Knip liggen in de directe omgeving, evenals het Christoffel National Park, een beschermd natuurgebied. Maar ook een dagtrip naar Westpunt of Willemstad mogen niet ontbreken tijdens een verblijf op Curaçao.

Faciliteiten

De villa’s op Coral Estate liggen in een luxe omgeving midden in de Caribische natuur. U kunt hier genieten van helder turquoise water, een verkoelende zeewind en een adembenemende tropische omgeving.  Een verblijf in een villa op Coral Estate zoals villa Palm Delight betekent veel rust, ruimte en privacy. Villa Palm Delight kunt u boeken bij Curaçao Exclusief

Daarnaast heeft Coral Estate een eigen strand met een duikschool, zodat u de prachtige onderwaterwereld van Curaçao kunt ontdekken. Voor ultiem ontspannen brengt u een bezoekje aan het SPA-centrum of geniet bij het zwembad en bestel een drankje bij Rooftopbar Koraal. Ook kunt u ’s avonds heerlijk culinair genieten in Beach restaurant Karakter.

Op Coral Estate biedt Curaçao Exclusief de prachtige oceanfront villa Palm Delight aan.U kunt deze villa bekijken op: 'villa Palm Delight'

Curacao-Exclusief is een handelsnaam van Juffermans Vakantieverhuur B.V., ingeschreven bij K.v.K. te 's-Gravenhage: 51934701, BTW-nr: NL850231954B02 en K.v.K. te Curacao: 128871, Cribnr: 102.351.030