De villawijk Vista Royal

De luxe en populaire villawijk Vista Royal is gelegen ten Zuid-Oosten van Curaçao in de regio Jan Thiel op enkele minuten van de populaire beachclubs en restaurants zoals Zest, Zanzibar en Papagayo. Veel huizen in die in de wijk gelegen zijn hebben uitzicht over de Caribische Zee. De infrastructuur van Vista Royal is opgezet met grote percelen die voorzien zijn van goede bestrating en straatverlichting. De villawijk bestaat op dit moment uit ongeveer 130 woningen.

Jan Thiel Security

In de wijk Vista Royal patrouilleert Jan Thiel Security. Zij hebben als streven de wijk zo veilig mogelijk te houden. 

Omgeving

Als u via Curacao Exclusief op Vista Royal verblijft zijn er in de nabije omgeving vele leuke dingen en activiteiten te doen. Binnen +- 15 minuten bent u bijvoorbeeld bij Mambo Beach waar u kunt zwemmen met de dolfijnen bij de Dolphin Academy, een geweldige ervaring voor zowel jong als oud. Als u op Vista Royal verblijft via Curacao Exclusief  (zie ook: https://www.curacao-exclusief.nl/)  bent u ook binnen een klein half uur in de hoofdstad Willemstad.

Ook zijn er leuke restaurants in de buurt waar u heerlijk kunt lunchen of dineren. Langs de Caracasbaaiweg zijn restaurant de Pier en het Pirates Nest gelegen. Erg leuk om een keer heen te gaan als u op Vista Royal verblijft via Curacao Exclusief.

Wilt u ook op Vista Royal verblijven?

Zou u ook graag in de villawijk Vista Royal willen verblijven? Curacao Exclusief biedt zeer mooie villa’s aan die van alle luxe zijn voorzien. Neem dan eens een kijkje op 'Accommodaties Jan Thiel'.

Curacao-Exclusief is een handelsnaam van Juffermans Vakantieverhuur B.V., ingeschreven bij K.v.K. te 's-Gravenhage: 51934701, BTW-nr: NL850231954B02 en K.v.K. te Curacao: 128871, Cribnr: 102.351.030